Computerhulp en reparatie

Professionele computerhulp en computer reparatie!
Iedere computergebruiker kent het wel! Na een tijdje wordt de computer traag en dat brengt veel frustratie met zich mee. Computertrendz is het adres waar u moet zijn voor al uw computerproblemen en/of computerwensen. Wij lossen al uw computerproblemen op voor een betaalbare prijs. Hierdoor zijn wij in staat een uitstekende kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen. Ter plekke wordt een diagnose gesteld, zo bent U direct op de hoogte van het probleem.

Computertrendz is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van computers, het vervaardigen en bouwen van kwaliteit computers op maat, het aansluiten en installeren van ADSL, aanleg en onderhoud van netwerken (draadloos), het beveiligen van computers tegen virussen en spyware, en het installeren van hard en software.

Computertrendz heeft de volgende voordelen:

Snel beschikbaar.
Klantgerichte aanpak.
Heldere communicatie.
Deskundig en ervaren computerspecialist.
Betrouwbare partner.
Betaalbare tarieven.

U kunt van Maandag t/m Vrijdag gebruik maken van onze diensten tussen 10:00 en 18:00 uur,  Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur (m.u.v. zon- en feest-dagen). Tegen een relatief laag tarief van €30,00,- ( excl btw ) per uur, bieden wij u computer service en computer reparatie direct bij u aan huis, zodat u uw computer niet voor enkele dagen hoeft te missen.

Vaak wordt het probleem snel verholpen! Kunnen wij het probleem niet bij u thuis oplossen, (in de hoofdzaak zijn dit de herinstallaties en zwaardere hardware problemen) nemen wij uw computer mee naar onze werkplaats. Wij bieden u dan als extra service een leen PC aan. Uw PC wordt door ons vakkundig gerepareerd, zodat u weer zorgeloos kunt computeren.

Naast computerhulp en computer onderhoud kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor de volgende diensten:
Aanschaf van een nieuwe of gebruikte computer, Laptop, (uiteraard met persoonlijk advies).
Nieuwe computer onderdelen.
Monitoren – Netwerkproducten (ook draadloos).
Printers en Scanners.
Software (Besturingssystemen, Office pakket, Antivirus).
Wij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van computerproblemen, Ons doel is om u zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat u 100% tevreden bent. Wij werken snel en vakkundig! U heeft tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze speciale dienst ”computerhulp op afstand”. Via speciale remote desktop software (teamviewer), is het niet meer nodig om de computer af te koppelen en weg te brengen naar een dure computerwinkel voor het oplossen van het probleem of problemen. Wij kunnen op afstand geheel veilig inloggen in uw computer en alle problemen snel en vakkundig oplossen.
Heeft u last van een trage computer? En wilt u snel en vakkundig worden geholpen? Wij kunnen via computerhulp op afstand uw computer opschonen en sneller maken voor slechts €15 ongeacht de duur van de hulp! U kunt gewoon meekijken op uw scherm terwijl wij het werk doen, volledig veilig en betrouwbaar. Handig en makkelijk toch! Wanneer we de verbinding verbreken zal het wachtwoord ten alle tijde wijzigen zodat we nooit ongevraagd in uw computer kunnen komen!

Hulp Nodig ? Met bijvoorbeeld:
Virus en spyware verwijderen
Draadloos internet
Computer gebruik
Computer reparatie
Windows installatie
Nieuwe hardware installeren
Trage PC versnellen
Of alle andere voorkomende computerproblemen
Tarieven
Computerhulp aan huis: € 30,-  ( excl btw ) per uur . Vaak lossen wij uw computerprobleem en/of problemen binnen 1 uur op!
Computer opschonen € 15,- (per pc) via computerhulp op afstand (remote support). Meer informatie over computerhulp op afstand vindt u ” Hier “

Wij hanteren no cure no pay! Mochten wij om welke reden dan ook uw pc niet kunnen maken dan hoeft u niets te betalen!

(her)Installatie Windows : € 30,- ( excl btw )

Inclusief installatie van alle gewenste programma’s ( MS Office / antivirus, ect.
Windows wordt volledig geupdate en alle drivers worden geïnstalleerd
Het overzetten van data en instellingen: + € 25,- ( excl btw )
NB – U dient een geldige licentie te hebben